English Inte inloggad: Logga in | Registrera dig

2011-02-25:

Observera att sidan behandlar en tidigare version.

Start- och resultatlistor

Uppdaterad: 2011-02-25

På sidan listor finns bland annat start- och resultatlistor. Alla listor har funktionerna skriv ut och webb, som skriver ut respektive sparar en en fil för webben. Knappen eget fönster öppnar den egna listan i ett separat fönster. Återgå tar dig tillbaka till sidan med listval.
Bra att veta
  • Listorna i MeOS uppdateras live – om en lista visas när en bricka läses in uppdateras listan.
  • I många listor går det att klicka på deltagarens namn för att direkt komma till sidan deltagare.
Alternativet sidbrytning mellan klasser / klubbar påverkar endast utskrifter. Med sträcktidsanalys innebär att resultatlistor innehåller information om uppskattade bomtider. Begränsningen antal visade per klass används för att skapa topplistor – t.ex. en lista över medaljörer.
För att automatiskt skriva ut resultatlistor med jämna mellanrum används automaten resultatutskrift / export på sidan automater. Du kan skapa en sådan automat för en given lista genom att välja automatisera. Se automatisk utskrift och filexport.

Kommentarer

Lista i fullskärm

2011-08-16 10:58:43 av Anders Platt

En fiffig grej vore om man kunde visa resultatlistan på en extra bildskärm i fullskärm och med autoscroll upp och ner. Gärna även svart på vitt eller vitt på svart för ökad läsbarhet. Detta för att kunna ersätta papperslistorna på tavlan.

Lista i fullskärm

2011-08-23 17:28:51 av Erik Melin

Det vore onekligen ganska listigt. Det går redan nu att få resultatlistan i ett eget fönster, maximerad. Förslaget är noterat.


För att kommentera innehållet måste du vara inloggad. Logga in