English Inte inloggad: Logga in | Registrera dig

2011-02-25:

Observera att sidan behandlar en tidigare version.

Sträcktider och WinSplits

Uppdaterad: 2011-02-25

Från sidan tävling, exportera sträcktider, kan man exportera en fil med sträcktider som passar att ladda upp på WinSplits Online eller som resultat till Eventor. Filen sparas i som IOF XML. Om tävlingen innehåller flera sträckor får du välja om du vill spara individuella resultat per sträcka, eller totalresultat.
Observera
IOF XML-formatet stöder inte patruller på något bra sätt. MeOS gör en fil som är speciellt anpassad för WinSplits, genom att missbruka standarden något. Mer precis skrivs den andra patrullmedlemmens namn in i fältet för klubbnamn.
På sidan automater kan man exportera samma slags fil (Sträcktider, WinSplits) med jämna mellanrum eller när tävlingsdata ändras. Om man laddar in en sådan fil i WinSplits Pro uppdateras sträcktiderna där när filen ändras.
Tips
WinSplits Pro kan användas för att visualisera resultat från MeOS medan arrangemanget pågår.

Kommentarer

Sträcklängder i IOF XML

2012-05-22 11:37:33 av Anders Platt

Finns det i IOF XML-formatet stöd för att bifoga avståndet mellan varje kontroll? I XML-filen från OCAD finns informationen, men inte i MeOS, vad jag kan se. Winsplits Pro har fält för att mata in sträckornas längder, för att kunna analysera km-tider, men detta kommer aldrig med i dataimporten. Om det gick att exportera sträcklängderna tillsammans med sträcktiderna vore det bäst.

En annan väg vore kanske om Winsplits (inte ditt bord) kunde importera banfilen från OCAD för att få informationen.

Sträcklängder

2012-05-23 21:05:51 av Erik Melin

Informationen finns i XML-formatet från OCAD, och MeOS läser faktiskt in och sparar detta, även om det inte används just nu.

I XML-formatet till WinSplits finns det inte plats för denna information, såvitt jag vet.


För att kommentera innehållet måste du vara inloggad. Logga in