Vad är CalendarVision?

CalendarVision är ett kalenderprogram för Windows. CalendarVision är inte avsett att vara en personlig planerare, utan är specialiserat på att skapa snygga kalendrar för publicering. Det är ett program för dig som har tröttnat på att trassla med tabeller för månadsprogram eller veckoprogram i ordbehandlaren.

Den kalender du skapat i programmet kan du sedan med några musklick få in något ordbehandlingsprogram som en bild, eller spara direkt som ett HTML-dokument för webben.