Beställa CalendarVision

I demoversionen kan du inte spara, exportera eller skriva ut de kalendrar du skapar. Allt det kan du naturligtvis göra om du bestämmer dig för att köpa den registrerade versionen av programmet. Programmets pris är för närvarande endast 190* kr (inkl. moms)

* 190 kr utan media (d.v.s. du får en registreringskod, och laddar själv ner programmet via Internet). Vill du ha programmet på CD kostar det 240 kr. Priset avser en enanvändarlicens. Vill du köpa fler än 10 licenser, kontakta Melin Software.

Hur beställer jag CalendarVision?

Det finns flera möjligheter att beställa CalendarVision. Om du anger din e-postadress, skickar vi registreringskod och elektronisk faktura med e-post - snabbt och miljövänligt. Det krävs att du har gratisprogrammet Acrobat Reader. Vill du har fakturan med vanlig post måste ange det speciellt, och då går det lite långsammare. Du kan beställa genom att:

• direkt förskottsbetala rätt summa via postgiro (619 37 15-7) till Melin Software HB. Ange namn, adress, ev. e-postadress och önskad produkt.

• betala med kontokort över Internet. Transaktionen sker via det tyska företaget ShareIt:s krypterade server, och priset anges i euro.
  • fylla i och skicka beställningsformuläret för postförskott. Postförskottsavgift tillkommer.
  • fylla i beställningssedeln och skicka den med e-post eller post. Den kan används t.ex. om du vill betala med check.

Säkerhet och garanti

Fråga: Jag har aldrig köpt någonting via Internet, och känner mig lite osäker. Hur vet jag att jag får det jag beställt, och att mitt kontokortsnummer inte kommer på avvägar?

Svar: Helt säker kan du naturligtvis aldrig vara, men Melin Software har funnits i snart fem år, och är fortfarande kvar i branschen. Har du laddat ner demoversionen, har du faktiskt hela programvaran på din hårddisk. Det du köper är licensen, som konkretiseras i en registreringskod. Den ser vi till att du får.

Skulle det vara så att demoversionen fungerar, men att den registrerade versionen inte gör det (på samma dator), får du pengarna tillbaka. I övrigt lämnas ingen garanti beträffande felfrihet eller funktion (se licensavtalet)

Beträffande kontokort sköts den biten inte av Melin Software, utan av det tyska företaget ShareIt! (www.shareit.com). Överföringen sker via krypterad förbindelse, och företaget har ett gott rykte. Vi har aldrig hört från någon kund att de haft problem på grund av ShareIt!